AFTREKBARE KOSTEN VOOR DE IB-ONDERNEMER

Kun jij nog wegwijs uit alle verschillende aftrekposten? Dit praktische boekje schreef ik, in opdracht van Fiscaal Rendement, voor ondernemers. Het is een praktisch themadossier dat je wegwijst maakt in welke kosten je nu wél en welke je niet kunt aftrekken. Je wilt als ondernemer natuurlijk niet teveel belasting betalen over je winst! Dit boekje geeft je inzicht in welke kosten je allemaal tegen kunt komen en wat de Belastingdienst daarvan vindt. De winkelwaarde is €49,- maar omdat ik het geschreven heb, mag ik er 175 weggeven. Je kunt het nu tegen verzendkosten bij me bestellen via de button hieronder. Op = op!

Twijfel je over aftrekposten, loop je vast in ingewikkelde berekeningen? Dan ben je niet de enige. Ik heb al een heleboel ondernemers geholpen door voor hen te berekenen hoe ze het voordeligst uit zijn. Neem contact met me op als je meer wilt weten over jouw specifieke situatie.

 

“Een paar jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen jaarrapporten en belastingaangiften over het verleden maken, maar ondernemers juist helpen in het hier en nu. Zodat ze beter weten hoe ze er financieel voorstaan en betere keuzes kunnen maken. Nu gids ik ondernemers op hun pad naar financiële vrijheid. Door een sterk fundament neer te leggen met een boekhouding die altijd up-to-date is. Door ze grip op hun geldzaken te geven met behulp van de Profit First methode. En door ze fiscaal optimaal te begeleiden, zoals bij de overstap van eenmanszaak naar bv. Zodat ze al tijdens hun ondernemersreis rust en vrijheid ervaren!”

Download de checklist nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Share This