E-book 30+ valkuilen bij de overgang van eenmanszaak naar bv

Als je overweegt over te stappen van eenmanszaak naar BV word je waarschijnlijk overweldigd door het oerwoud aan fiscale regels, de vele keuzes en het tegenstrijdige advies.

De een zegt dat de overstap zo gepiept is en niet te veel kost, de ander zegt dat het een gruwel van een traject is. De een zegt dat je met een omzet van € 100.000 al moet overstappen, de ander dat de winst minstens € 200.000 moet zijn. Vervolgens komen er ook termen voorbij als ruisend, geruisloos, verplicht DGA loon, holdingstructuren en meer.

In dit e-book bespreek ik meer dan 30 valkuilen bij de overstap van eenmanszaak naar bv. Zo weet jij waar je op moet letten en welke vragen je moet stellen!

valkuilen bij overgang naar de bv
erika profiel rond
“Een aantal jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen jaarrapporten en belastingaangiften over het verleden maken, maar ondernemers juist helpen in het hier en nu. Door ze heldere fiscale oplossingen te bieden op cruciale momenten tijdens hun ondernemersreis.

Ondernemen betekent in beweging zijn, niet stilstaan. Dat kan zijn omdat je groeit, of juist omdat het tijd is om te stoppen. Omdat het goed gaat of juist niet. Iedere fase in het ondernemerschap is dynamisch, en hoewel we door de bocht genomen wel door dezelfde fases heen gaan is de reis toch voor iedereen anders.

Samen ontdekken we wat klopt voor jou en ik help je met het maken van de juiste keuzes. En klopt de overstap van eenmanszaak naar bv? Dan weet ik de weg!”

Download de checklist nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.