Ik kon het omzetten van mijn eenmanszaak naar bv helemaal aan Erika overlaten! Ik had zelf te weinig kennis over de precieze gang van zaken, fijn om daar hulp bij te hebben.

Ik werd helemaal meegenomen in de beslissingen en de belangrijke overwegingen (erg fijn om zelf in de hand te houden) en vervolgens regelde Erika alles. Ik hoefde alleen maar door te geven hoe ik het voor me zag en al na een paar weken kon ik m’n handtekening zetten bij de notaris!

Erika en ik hebben samen de structuur bedacht. Dit alles heeft me veel tijd gescheeld, ik hoefde immers niets zelf uit te zoeken of te regelen.

Ik vond dit een erg fijne samenwerking. Erika legt alles duidelijk uit, ze werkt heel secuur. En zelfs de notaris was onder de indruk hoe goed alles geregeld en ingediend was.

Voor iedereen die niet thuis is in deze stof is het traject ‘Zorgeloos van eenmanszaak naar bv’ echt een aanrader.

Danielle Wolzak

Eigenaar, Juf Danielle Academie

Er zijn bij mij in de loop der jaren leuke, succesvolle klanten ‘uit huis gegaan’ omdat ze toe waren aan de overstap naar de bv. Ik had dat nog nooit begeleid en zag op tegen de fiscale haken en ogen. Ik had geen klanten met een bv, dus die kennis kon ik niet breder inzetten.

Ineens bedacht ik dat ik die klanten zou kunnen behouden als ik die expertise gewoon zou inkopen. Ik zocht een fiscalist die van de hoed en de rand weet én dat goed en helder kan uitleggen.

In het traject dat ik mijn klanten aanbied heb ik Erika ingevlogen als expert. De samenwerking heb ik als heel prettig, helder en leuk ervaren. De communicatie is altijd heel helder en heeft ervoor gezorgd dat mijn klant alleen maar na hoefde te denken over wat voor haar relevant is. Zij heeft dat als heel prettig ervaren en het resultaat was dan ook een heel tevreden klant die de investering dubbel en dwars waard vond. Haar letterlijke woorden: ‘ik hoor van iedereen dat het zo’n gedoe is, maar daar merk ik helemaal niets van’.

Vooraf had ik geen twijfels over de samenwerking, maar voelde wel nieuwsgierigheid over hoe het zou gaan. Hoe houden we de lijntjes kort, hebben we dezelfde visie of lopen we tegen een enorm meningsverschil aan?

Erika is een echte expert en heeft gedegen fiscaal-juridische kennis op dit onderwerp. Ze is sterk in communicatie, helder, open en leuk om mee samen te werken. Bij haar staat het belang van de ondernemer voorop en je voelt in de samenwerking haar warmte en enthousiasme voor ondernemerschap.

Ik denk dat dit voor veel boekhouders en accountants een uitkomst is en ik zou dan ook zeggen: bel Erika!

Maja Donker

Eigenaar, Van Knakenstein

Het omzetten van een eenmanszaak naar een bv is een specifieke vraag die verder gaat dan alleen boekhouden. Je maakt die stap over het algemeen maar 1x en dat moet gelijk goed gaan. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Erika.

Het leverde mij naast een stukje tijdwinst ook rust op, omdat ik wist dat alles goed geregeld werd. Mijn klant heeft het ook rust gebracht doordat de omzetting goed geregeld is en zij daar een deskundig advies over heeft gehad.

Het is voor een ondernemer prettig om iemand naast je te hebben die je helemaal begeleidt en je vragen beantwoord.

Erika is betrouwbaar, werkt snel en accuraat en heeft een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Ik gun iedereen een Erika!

Sandra Houvast

Eigenaar, Houvast Winst & Cijfers

Download de checklist nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.