30 VALKUILEN OM ALERT OP TE ZIJN ALS JE EEN BV OVERWEEGT

Als je een groeiend bedrijf hebt, komt er een moment dat je jezelf afvraagt of de eenmanszaak nog wel past en of je niet beter over kunt stappen naar een BV. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Waar moet je op letten?

Er zitten veel voordelen aan een BV, maar het omzetten van een eenmanszaak naar een BV wordt – in mijn ogen – te veel onderschat. En dat kan voor vervelende en dure verrassingen zorgen. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent!

Ik heb een checklist voor je gemaakt met (meer dan) dertig valkuilen bij de overgang van eenmanszaak naar BV. Zodat je weet waar je op moet letten. En welke vragen je moet stellen aan je adviseur.

erika profiel rond

“Een aantal jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen jaarrapporten en belastingaangiften over het verleden maken, maar ondernemers juist helpen in het hier en nu. Door ze heldere fiscale oplossingen te bieden op cruciale momenten tijdens hun ondernemersreis.

Ondernemen betekent in beweging zijn, niet stilstaan. Dat kan zijn omdat je groeit, of juist omdat het tijd is om te stoppen. Omdat het goed gaat of juist niet. Iedere fase in het ondernemerschap is dynamisch, en hoewel we door de bocht genomen wel door dezelfde fases heen gaan is de reis toch voor iedereen anders.

Samen ontdekken we wat klopt voor jou en ik help je met het maken van de juiste keuzes. En klopt de overstap van eenmanszaak naar bv? Dan weet ik de weg!”

Download de checklist nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.