30 VALKUILEN OM ALERT OP TE ZIJN ALS JE EEN BV OVERWEEGT

Als je een groeiend bedrijf hebt, komt er een moment dat je jezelf afvraagt of de eenmanszaak nog wel past en of je niet beter over kunt stappen naar een BV. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Waar moet je op letten?

Er zitten veel voordelen aan een BV, maar het omzetten van een eenmanszaak naar een BV wordt – in mijn ogen – te veel onderschat. En dat kan voor vervelende en dure verrassingen zorgen. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent!

Ik heb een checklist voor je gemaakt met (meer dan) dertig valkuilen bij de overgang van eenmanszaak naar BV. Zodat je weet waar je op moet letten. En welke vragen je moet stellen aan je adviseur.

“Een paar jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen jaarrapporten en belastingaangiften over het verleden maken, maar ondernemers juist helpen in het hier en nu. Zodat ze beter weten hoe ze er financieel voorstaan en betere keuzes kunnen maken.

Nu gids ik ondernemers op hun pad naar financiële vrijheid. Door een sterk fundament neer te leggen met een boekhouding die altijd up-to-date is. Door ze grip op hun geldzaken te geven met behulp van de Profit First methode. En door ze fiscaal optimaal te begeleiden, zoals bij de overstap van eenmanszaak naar bv.

Zodat ze al tijdens hun ondernemersreis rust en vrijheid ervaren!”

Download de checklist nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Share This