NAAR DE BV, IS DAT EEN GOED IDEE?
Als je een groeiend bedrijf hebt, komt er een moment dat je jezelf afvraagt of de eenmanszaak nog wel past en of je niet beter over kunt stappen naar een BV. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Waar moet je op letten?

Er zitten veel haken en ogen aan de overgang naar een BV, waardoor ik me voor kan stellen dat je je afvraagt of het wel de moeite loont. Ik geloof dat je niet tegengehouden moet worden door twijfels. Daarom heb ik al met veel ondernemers meegekeken  om te beoordelen of die stap voor hen op dat moment de verstandigste keuze was.We nemen samen de situatie door, ik reken alles na en vervolgens weet jij wat je het beste kunt doen.

Dus, twijfel jij ook? Maak een afspraak. En ondertussen heb je hier alvast een download waarin ik je vertel wat belangrijke overwegingen zijn bij een eventuele overstap.

Blijf niet in je eentje twijfelen. Laat het in plaats daarvan uitzoeken zodat je weet wat je te doen staat en pak door met je bedrijf.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!
“Een paar jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen jaarrapporten en belastingaangiften over het verleden maken, maar ondernemers juist helpen in het hier en nu. Zodat ze beter weten hoe ze er financieel voorstaan en betere keuzes kunnen maken.

Nu gids ik ondernemers op hun pad naar financiële vrijheid. Door een sterk fundament neer te leggen met een boekhouding die altijd up-to-date is. Door ze grip op hun geldzaken te geven met behulp van de Profit First methode. En door ze fiscaal optimaal te begeleiden, zoals bij de overstap van eenmanszaak naar bv.

Zodat ze al tijdens hun ondernemersreis rust en vrijheid ervaren!”

Download de checklist nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.

Download de Eindejaarstips 2021 nu! (PDF)

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de Eindejaarstips 2021.

Naar de BV, Waarom zou je dat doen?!

Download de pdf nu!

Vul jouw voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Privacy

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de pdf.

Download de PDF nu!

Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op de button.

Het is gelukt! Check je inbox (of je spam) voor de checklist.